Villkor

Vänligen läs igenom villkoren innan du bokar en tid hos mig! Jag befinner mig ca 5 min promenad avstånd från Kista centrum i Stockholm. Det går att ta sig hit genom en buss station till Thorvaldsengången, eller med bil till ärvingehallens parkering. Exakta detaljer skickas till dej efter en bekräftad bokning. Jag är certifierad fransstylist inom volymfransar. Och diplomerad nagelterapeut genom Lilly nails inom gelé. Jag är certifierad injektionsbehandlare och jobbar med fillers. Samt certifierad inom Microneedling.

Bokning

Se till att lämna korrekta uppgifter vid bokning. Det är inte tillåtet att boka flera tider ifall man är osäker på vilken tid man kan. Boka endast in den tiden du är säker att du kan. Vill du byta tid, gör först en avbokning och sedan bokar du en ny tid. Vid upprepande missbruk om du bokar in för många tider (t.ex fler tider samma vecka för samma behandling) kommer ditt konto stängas ned och du kommer inte få boka in nya tider. Vid upprepande ombokningar kommer du inte få boka ny tid. Och vid no show kommer du inte få boka ny tid.

Avbokning

Du kan avboka din behandling senast 24h innan. Vid sen avbokning eller no show debiteras fullt pris oavsett anledning, samt ev faktura avgift (78kr).
Detta är pga att jag blir utan lön. Fakturan kommer skickas till din mail.

Avbokningar sker endast via hemsidan. INTE via DM/ mail eller telefon.
Avboka under (boka tid, mitt konto, bokningar, avbryt.)

Betalning

För tillfället tar jag endast emot kontanter. Kom med jämna pengar. Tar endast lappar och inga trasiga pengar.

Kvällstider gäller 100kr extra. Du kommer se priset vid bokningen.

Meddela mig när du är framme

Skriv ett DM / Meddelande på instagram (@Lindarainio) när du är utanför. Jag kommer inte höra ifall du knackar på. Och det är störande om du är tidig och jag äter lunch eller har en kund innan. Kom på din angivna tid. Då jag har kunder innan och efter, så kommer inte kunna ta emot dig innan. Så vänligen knacka inte på innan din bokade tid. Skriv när du är framme, så möter jag dig så fort jag kan.

Åldersgräns

Naglar: Åldersgränsen för naglar är 12år med målsmans tillstånd. Är du under 18 år ska dina föräldrar genomföra bokningen med deras personnr.

Fransar: Åldersgränsen för fransförlängning är 14år med målsmans tillstånd. Är du under 18 år ska dina föräldrar genomföra bokningen med deras personnr. Min personliga rekommendation är att du är minst 16 år.

Microneedling: Åldersgränsen för Microneedling/BB – Glow / Kemisk peeling är 16år med målsmans tillstånd. Är du under 18 år ska dina föräldrar genomföra bokningen med deras personnr.

Fillers: Åldersgränsen för fillers är 18år. Du ska kunna uppvisa giltig fotolegitimation vid behandlingen.

Piercing: Åldersgränsen för piercings är 18år. Du ska kunna uppvisa giltig fotolegitimation vid behandlingen.

 Sjukdom

Jag kommer inte ta emot dig om du är sjuk/ smittar. Känner du dig sjuk ska du omboka din tid. Om du är påväg att bli sjuk ska du helst omboka redan då. Om du haft ögoninflammation ska du vänta minst 2 veckor efter du blivit frisk som du får göra fransförlängning.

Sällskap är inte tillåtet.

Då jag jobbar hemifrån får jag ej ha okända personer här. Och barn stör min koncentration. Åker du med en vän går det bra för vännen att vänta i Kista Galleria under tiden. Det är heller inte tillåtet att sprida min adress eller komma utan att ha en tid inbokat. Katter finns i hemmet.

 

Fillers

Läs igenom vad du ska tänka på innan och efter behandlingen. Kom osminkad på det område som ska injiceras. Du ska inte göra fillers om du är gravid/ammande, eller har sjukdomskänsla i kroppen. Inte heller om du har herpes på området som ska injiceras.

Microneedling

Läs igenom vad du ska tänka på innan och efter behandlingen. Kom osminkad på det område som ska behandlas. Du ska inte göra microneedling om du: Har intakt hud, mycket aktiv acne, gravid/ammande, eller har sjukdomskänsla i kroppen.

Naglar

Ta bort nagellack om du skulle ha det. Vid en nagelförlängning ska du klippa ner dina naglar så kort det går. Vid gelpolish och förstärkning på egna naglarnas längd ska du behålla de långa.

Har du en nagel- eller hudsjukdom ska du kontakta mig INNAN du bokar en tid för konsultation. Då jag ej behandlar alla.

Vänligen kom i tid! Då jag tar längre tid på mig vid naglar är det viktigt att du kommer i tid. Är du 15min försenad kommer endast enkla naglar göras. Du kommer debiteras för hela behandlingen vid försening, om du kommer mer än 15 minuter sent kommer tiden avbokas och du debiteras.

Fransförlänging

Kom osminkad. Du ska inte endast vara osminkad på fransarna utan hela ansiktet, och utan kräm/olja. Kom i tid, då den tid du kommer försenat går ut över din egna tid.

Piercing

Kom osminkad på det område som ska piercas. Du ska inte göra piercingar om du är gravid/ammande, eller har sjukdomskänsla i kroppen eller påverkad.

Kontakt: info@lindarainio.com