Volymfransar

Vad är Volymfransar?

Volymfransar är en teknik inom ögonfransförlängning. Volymfransar som också kallas Russian Volume eller 3D-volym fransar innebär att man applicerar ett knippe med flera fransar per naturlig ögonfrans för att förlänga fransarna. Volymfransar är den senaste tekniken inom fransförlängning. Med denna metod blir det möjligt att använda upp till 200-800 stycken fransar per öga.

Faktum är att ett volymfransar väger mindre än en singelfransar. Volym fransarna har en diameter på bara 0,03-0,07mm. Till skillnad från singelfransar som är 0,15-0,20mm i diameter.

Volymfransar är perfekt för de med glesa ögonfransar eller för den ultimata volymen och fluffigheten. Denna metod ger intensiv effekt utan ett ”tungt” utseende, det kommer inte att överbelasta eller skada dina naturliga fransar. De appliceras genom att isolera den naturliga ögonfransen, så lägger man på upp till 6 st silkesfransar per naturlig frans för volym och upp till 15 st för mega volymfransar.

Ögonfransförlängningar är semi-permanenta och hållbarheten beror även mycket på eftervården hemma. Om du sköter dina fransar bra kan de hålla upp till 4 veckor. Franslimmet är vattenfast vilket är perfekt om man vill slippa smink eller snabba på morgonrutinen. Emellanåt krävs en påfyllning varje 2-4 vecka. Behandlingen tar ca 2 timmar beroende på hur många naturliga fransar man har. En påfyllning går snabbare än nytt sett. Vill man ta bort ögonfransförlängningen bör man gå till en professionell för borttagning. Jag använder som standard d böj fransar så fransarna får ett bra lyft och böj som håller, och fransförlängningens längd går att välja mellan 9-14mm.