Singelfransar

Vad är Singelfransar?

Fransförlängning med singel metoden innebär att en lösfrans appliceras per naturlig frans. Singelfransar ger dig möjligheten att kunna välja böj på fransarna som håller, istället för att krångla med ögonfransböjare som kan skada dina fransar.

Det ger ett naturligt resultat, ungefär som om man hade maskara. Så det rekommenderas för dig som inte använder smink eller kör en naturligare sminkning till vardags. Även om du har väldigt många naturliga fransar kan det räcka med singelfransar för att få intensivt resultat.

Har man glesa fransar rekommenderas istället volymfransar eller en mix av volym och singel för att fylla i glappen. Singelfransarna kommer följa riktningen av den naturliga fransen, ifall man har krulliga ögonfransar, eller om de växer innåt eller utåt rekommenderar jag volymfransar, då man med volymfransar kan ändra riktningen. Detta kommer jag se på konsultationen innan behandlingen.

Ögonfransförlängningar är semi-permanenta och beror även mycket på eftervården hemma. Om du sköter dina fransar bra kan de hålla dig upp till 4 veckor. Emellanåt behövs en påfyllning  varje 2-4 vecka.