Naglar

GELÉNAGLAR & GELPOLISH

Nagelförlängning med gelé

Med nagelförlängning får du vackra naglar som du själv får välja längd och form på. Perfekt för dig som har korta naglar naturligt. De förlängs med tippar. Du kan välja mellan naturellt set med helfärg. Eller designnaglar med fade, franskt, glitter och chrome mm. Påfyllning rekommenderas efter 3-5 veckor.

Nagelförstärkning med gelé

Med nagelförstärkning byggs dina naturliga naglar med gelé, vilket skyddar dem mot att gå sönder och gör även dem snygga. Du kan välja mellan naturellt set med helfärg. Eller design naglar med fade, franskt, glitter och chrome mm. Påfyllning rekommenderas efter 3-5 veckor.

Gelpolish på naturlig nagel

Gelpolish är som ett nagellack fast med hållbarheten av gelé. Gelpolishen härdas i UV-lampa och ger dej en förstärkning av din naturliga nagel utan att bygga nageln tjockare. Dina naturliga naglar filas i önskad form. Du kan välja mellan helfärg eller franskt. Påfyllning rekommenderas efter ca 2-3 veckor.

Påfyllning

Efter ca 3-5 veckor är det dags för återbesök för att fylla på dina naglar. Vid påfyllningen filas dina naglar till önskad längd och form och fylls på med nytt material efter önskemål. Om man vill byta design går det bra, och avslagna naglar fixas. Är man extrem nagelbitare rekommenderas återbesök 2 veckor efter första förlängningen.

 

INFÖR BEHANDLINGEN

INFÖR DIN NAGELBEHANDLING

Kontakta mig INNAN du bokar om du har en hud eller nagelsjukdom. T.ex eksem eller är extrem nagelbitare. Vid vissa sjukdomar behandlas du inte.

Att tänka på innan du kommer är att ta bort nagellack om du skulle ha det. Borttagning av nagellack kostar annars 100kr.

Vid förlängning ska du klippa dina naglar korta innan.

Vid Gelpolish eller förstärkning på egna naglarna så förlängs inte naglarna, då ska du behålla längden av dina naturliga naglar.

Om du har smutsiga naglar pga t.ex trädgårdarbete bör du rengöra under naglarna med hjälp av en nagelborste.

Tiden för naglar varierar beroende på längd, form och design. Men ha gärna gott om tid. En gelpolish behandling tar ca 1 timme. Förlängning/påfyllning med enfärgat ca 1,5-2,5 timme. Och design naglar ca 3-3.5 timmar ungefär.

Jag jobbar inte med akrylnaglar. Jag gör påfyllning på andras gelénaglar så länge det ser bra ut. Annars kan en borttagning och nytt set bli nödvändigt.

 

Nagelbandsolja i doften lilja finns att köpa hos mig för 120kr.

SKÖTSELRÅD

För att ta hand om gelénaglarna och de naturliga naglarna på bästa sätt, se till att använda nagelbandsolja dagligen. Viktigast är det på hösten/vintern att olja minst 2 gånger om dagen. Då torra naglar spricker/släpper. Då torra naglar drar ihop sig är det lättare för konstmaterialet att släppa då det inte följer med. Detta kan du förhindra med just nagelolja då partiklarna är tillräckligt små så de tränger in i nagelplattan. Naglarna kommer bli starkare och hållbara, vilket gör att man kan vänta längre mellan återbesöken.

Använd inte naglarna som verktyg. Var försiktig med dina långa naglar. De är inte till som verktyg. Skulle du slå av en nagel kan man boka en lagning eller så lagas de vid återbesöket. En avslagen nagel ska inte limmas tillbaka själv då man limmar in bakterier som kan orsaka en “Greenie” (Grön nagel pga bakterier.)

För att hålla dina naglar rena kan du rengöra dina naglar med en nagelborste, och skrubba rent under naglarna.

Om du vill ta bort dina gelénaglar eller gelpolish ska det filas bort.